Bpost warns that the significant increases in the number of online orders in Belgium may cause local delays. 

We apologize for any inconvenience caused.

Big Chouffe 1,5 liter - 2020

Big Chouffe 1,5 liter - 2020
Fles La Chouffe in magnumformaat (1,5 l)
€12.50

Availability: In stock

Only ships to Belgium
Description

Details

Sinds 2005 worden de etiketten van de 1,5 liter flessen van la Chouffe elk jaar ontworpen door een andere befaamde Belgische tekenaar. Voor 2020 mocht Bram de Baere deze taak op zich nemen.

De 35-jarige Bram De Baere tekent al van kindsbeen af. Na zijn studies productontwikkeling ging hij aan de slag bij ontwerpstudio WeWantMore in Antwerpen waar hij de rol als art director combineerde met zijn grootste passie: illustreren. Vandaag werkt Bram in zijn eigen tekenstudio in Herent (bij Leuven) waar hij zich specialiseerde in character design, karikaturen en politieke cartoons (onder andere voor Knack en Humo). Sinds een tiental jaren is Bram ook de tekenaar van onze kabouter Marcel, die hij tot leven brengt op de labels, coasters, en andere vrolijke Chouffe-items. Het was Dominique Fléron die in de jaren ’80 de kabouter bedacht, maar doorheen de jaren werd Bram de trotse adoptievader van Marcel.

Voor deze limited edition 2020 fles kreeg Bram ‘carte blanche’ en interpreteerde hij Marcel in zijn geheel eigen karikaturale stijl.

Additional Information

Additional Information

Volume 1,5 l
Length 36 cm
Diameter 10 cm
Total pieces in package 1
Gift package No