Gepersonaliseerde, gerijpte flessen Liefmans Goudenband - 6 x 75 cl

Gepersonaliseerde, gerijpte flessen Liefmans Goudenband - 6 x 75 cl

Elke gerijpte fles Goudenband is uniek; qua kleur, qua smaak en daarom ook qua beleving. Het ideale geschenk voor de Liefmans-fan!
LET OP! Enkel tijdens de maand november!

€98.00

Availability: Out of stock

Description

Details

LET OP! Enkel tijdens de maand november!

De beste dingen in het leven worden beter met de tijd. Kijk maar naar het rijpen van Zwitserse Gruyère of een Italiaanse Barolo. Heel af en toe gaat die redenering ook op voor bier. Voor Liefmans Goudenband bijvoorbeeld. Zo wordt Liefmans wel meer dan eens de wijn onder de bieren genoemd. Omdat ons aroma exquiser wordt met de tijd; het verandert van een licht verzuurd bruin bier in combinatie met lichte houttoetsen naar een voller, zoetere smaak met toetsen van noot, rozijn, karamel en zelfs een vleugje chocolade.

Mettertijd kan je zelfs een hint van porto of sherry gewaarworden. Vandaar komt ook onze benaming ‘provisiebier’: bier dat gesofisticeerder wordt doorheen de jaren. Een formidabele smaakevolutie die we je absoluut niet willen ontzeggen.

Daarom kan je nu, tijdens de maand november, je hoogsteigen, gepersonaliseerd kistje Liefmans Goudenband voor 3,6 of 9 jaar in de rijpingskelder van de brouwerij laten bewaren. Terwijl het bier zijn smaakvol werk doet, houdt onze masterblender Marc Coesens je flessen nauwgezet in de gaten. Perfect voor een geduldige fijnproever zoals jij. 

Na het bestellen sturen we binnen 6 weken alvast een certificaat op in een leuke geschenkverpakking dat aangeeft dat jij, of de persoon voor wie je het kistje kocht, eigenaar is van 6 gerijpte flessen Liefmans. Ondertussen worden jouw flessen in een gepersonaliseerd kistje opgeborgen, waarna het veilig in onze kelders gelegd wordt. Daarna houden we je natuurlijk regelmatig op de hoogte over hoe het met je kistje gaat. Na 1,5 jaar mag je je kistje al eens komen bezichtigen en na het aantal jaren rijping bereikt te hebben, nodigen we je, of de persoon voor wie het kistje bedoeld is, samen met 1 extra persoon uit om het kistje te komen ophalen.

Wat krijg jij, of de persoon aan wie je deze heerlijke bieren cadeau doet, tegen het einde van zijn rijpingstijd? 

  • Een certificaat in een leuke geschenkverpakking.
  • Een gepersonliseerd bezoek aan de Liefmans-brouwerij voor 2 personen om je Liefmans-kistje te komen bekijken. 
  • Op regelmatige basis ontvang je informatie over hoe het met je kistje gaat.
  • Persoonlijke uitnodiging op het einde van de rijpingstijd om je kistje te komen ophalen. 
  • Een gepersonaliseerd, houten en kwaliteitsvol kistje met 6 gerijpte Liefmans Goudenband flessen van 75cl.

Additional Information

Additional Information

kleur Roodbruin