Gepersonaliseerde, gerijpte flessen Liefmans Kriek-Brut - 6 x 75 cl

Gepersonaliseerde, gerijpte flessen Liefmans Kriek-Brut - 6 x 75 cl

Elke gerijpte fles Liefmans Kriek-Brut is uniek: qua kleur, qua smaak en daarom ook qua beleving. Het ideale nieuwjaarsgeschenk voor iedere Liefmans-fan!
LET OP! Enkel tijdens de maand November!

€98.00

Availability: Out of stock

Description

Details

LET OP! Enkel te bestellen tijdens de maand november!

Om binnen 18 jaar zijn of haar verjaardag te vieren of om te klinken op jullie huwelijksverjaardag. Of gewoon, zomaar, om in de toekomst op een gezellige avond met vrienden open te maken en te proeven van onze heerlijke bieren. Je hebt geen specifieke reden nodig om gepersonaliseerde flessen Liefmans Kriek-Brut in onze bierkelder te laten rijpen. Wel een flinke dosis geduld. Net zoals wij doorheen de tijd evolueren, ontwikkelt ons bier zich ook doorheen de jaren. In de positieve zin uiteraard!

Liefmans Kriek-brut verandert doorheen het rijpingsproces van een frisse zurige smaak met appel en kers naar een vollere noot-, rozijn-, en karamelsmaak. Naargelang het aantal jaar dat je kiest, zal de smaak verder of minder ver geëvolueerd zijn. 

Na het bestellen sturen we binnen 6 weken alvast een certificaat op in een leuke geschenkverpakking dat aangeeft dat jij, of de persoon voor wie je het kistje kocht, eigenaar is van 6 gerijpte flessen Liefmans. Ondertussen worden jouw flessen in een gepersonaliseerd kistje opgeborgen, waarna het veilig in onze kelders gelegd wordt. Daarna houden we je natuurlijk regelmatig op de hoogte over hoe het met je kistje gaat. Na 1,5 jaar mag je je kistje al eens komen bezichtigen en na het aantal jaren rijping bereikt te hebben, nodigen we je, of de persoon voor wie het kistje bedoeld is, samen met 1 extra persoon uit om het kistje te komen ophalen.

Wat je mag verwachten tijdens en na de rijpingstijd:

  • Een certificaat in een leuke geschenkverpakking.
  • Een gepersonliseerd bezoek aan de Liefmans-brouwerij voor 2 personen om je Liefmans-kistje te komen bekijken. 
  • Op regelmatige basis ontvang je informatie over hoe het met je kistje gaat.
  • Persoonlijke uitnodiging op het einde van de rijpingstijd om je kistje te komen ophalen. 
  • Een gepersonaliseerd, houten en kwaliteitsvol kistje met 6 gerijpte Liefmans Kriek-Brut flessen van 75 cl.