Tickets: Voorstelling - SPORTMAN

Tickets: Voorstelling - SPORTMAN

Sport van op je stoel in de Moutzolder met Ruben Van Gucht.

€18.00

Availability: In stock

Description

Details

In SPORTMAN vertelt Ruben Van Gucht kleine en grote anekdotes die de voorbije jaren aan zijn neus zijn gepasseerd. De zoektocht naar Johan Bruyneel in Madrid, racen met Tom Boonen en Niels Albert op Francorchamps, een aanvaring met Marc Wilmots in Brazilië, op hoogtestage met Jurgen Van Den Broeck, het evangelie schenken aan Romelu Lukaku, de sprint aantrekken voor Greg Van Avermaet, quizzen met Jan Vertonghen en tochten van honderd kilometer lopen ...

Voor het eerst bundelt hij de verhalen die zich in de voorbije tien jaar hebben afgespeeld in zowel zijn carrière als zijn leven. SPORTMAN wordt hierdoor een wereldreis door Europa, Afrika en Zuid-Amerika, waarin de gebeurtenissen door de ogen van de sportjournalist én de sporter in de journalist worden verteld. Zo beklimt hij bergen, test hij het werelduurrecord en waagt hij zich aan ultralopen.

Een voorstelling waarin naast verhalen ook een belangrijke rol weggelegd is voor muziek en het publiek. Samen met de zaal wordt er een nieuwe WK-hymne geschreven. Sportman is niet alleen het verhaal van de sportjournalist, maar ook van de mens Ruben Van Gucht.

Van Gucht trekt op tournee met twee van z’n vaste muzikale compagnons: Mathieu&Guillaume. De troubabroers uit Antwerpen ondersteunen, vervolledigen of vertalen de verhalen in muzikale bewoordingen.

Wanneer: 13 juni 2019
Waar: Duvel Depot, Breendonk-dorp 66, 2870 Breendonk
Deuren gaan open: 19.00 uur
Start voorstelling: 20.00 uur
Speelduur: 80 à 90 minuten

Let op, je ontvangt geen ticket, maar je naam wordt op een gastenlijst geplaatst. 
We raden je aan om je bestelnummer of -bevestiging zeker mee te brengen. 

Additional Information

Additional Information

language Nederlands