En raison des effets du coronavirus, nous ne pouvons actuellement expédier qu’en Belgique. Bpost prévient que l'augmentation importante du nombre de commandes en Belgique peut entraîner des retards locaux. 

Veuillez nous excuser pour le désagrément.

Duvel Barrel Aged Batch 4 - 75 cl + glas

Duvel Barrel Aged Batch 4 - 75 cl + glas
Sttt... Hier rijpt den Duvel op Amerikaanse bourbon vaten!
25,00 €

Disponibilité : En stock

Livraison uniquement possible en Belgique, Pays-Bas
OU
Description

Détails

De Duvel brouwers hebben de afgelopen maanden niet stil gezeten, maar hun speciaalbier deed dat net wél. Zo’n driehonderdtal vaten vanuit bekende Amerikaanse bourbon distilleerderijen vonden hun weg naar België en kregen een tweede leven op de brouwerij. De eiken vaten van Heaven Hill, Woodford Reserve, Four Roses, George Dickel en Jack Daniels werden door de Duvel brouwers ingewijd met het gouden speciaalbier en gedurende negen maanden heeft het kunnen rusten in de vaten. Dit najaar kan je dus een gezellig diner aan een knetterend haardvuur afsluiten met een glas Duvel Barrel Aged. Deze machtige smaaksensatie van Duvel met bourbon-aroma’s kan je vanaf nu proeven. En omdat de Duvel brouwers hun fans graag verwennen, komt Duvel Barrel Aged in een vernieuwde geschenkverpakking.

Een bier dat gerijpt is tot perfectie verdient een special treatment. Je schenkt Duvel Barrel Aged idealiter aan een temperatuur van 8°C. Het hemelse aroma komt het best tot z’n recht in het speciaal ontwikkelde degustatieglas dat je in de geschenkverpakking vindt. Een wijnglas, een tulpglas of een tumbler kunnen uiteraard ook gebruikt worden om Duvel Barrel Aged te degusteren.

Duvel Barrel Aged (11,5 % ALC), in genummerde 75cl fles, is hét verwengeschenk voor een Duvel lover, maar het is ook geschikt om te schenken bij een bijzonder moment onder fijnproevers en foodies.

Informations complémentaires

Informations complémentaires

Volume 75 cl
Degré d'alcool 11,5%
Largeur 34,5 cm
Hauteur 22,7 cm
Profondeur 9,5 cm
Matériel Verre
Pièces total en emballage 2
Coffret cadeau Oui