Bpost waarschuwt dat door de flinke stijgingen van het aantal online bestellingen in  België er lokaal vertraging kan ontstaan. Onze excuses voor het ongemak.

Big Chouffe 1,5 liter - 2020

Big Chouffe 1,5 liter - 2020
Fles La Chouffe in magnumformaat (1,5 l)
€ 12,50

Beschikbaarheid: Op voorraad

Levering enkel mogelijk in België
Beschrijving

Details

Sinds 2005 worden de etiketten van de 1,5 liter flessen van la Chouffe elk jaar ontworpen door een andere befaamde Belgische tekenaar. Voor 2020 mocht Bram de Baere deze taak op zich nemen.

De 35-jarige Bram De Baere tekent al van kindsbeen af. Na zijn studies productontwikkeling ging hij aan de slag bij ontwerpstudio WeWantMore in Antwerpen waar hij de rol als art director combineerde met zijn grootste passie: illustreren. Vandaag werkt Bram in zijn eigen tekenstudio in Herent (bij Leuven) waar hij zich specialiseerde in character design, karikaturen en politieke cartoons (onder andere voor Knack en Humo). Sinds een tiental jaren is Bram ook de tekenaar van onze kabouter Marcel, die hij tot leven brengt op de labels, coasters, en andere vrolijke Chouffe-items. Het was Dominique Fléron die in de jaren ’80 de kabouter bedacht, maar doorheen de jaren werd Bram de trotse adoptievader van Marcel.

Voor deze limited edition 2020 fles kreeg Bram ‘carte blanche’ en interpreteerde hij Marcel in zijn geheel eigen karikaturale stijl.

Extra informatie

Extra informatie

Inhoud 1,5 l
Lengte 36 cm
Diameter 10 cm
Aantal stuks in verpakking 1
Cadeauverpakking Nee