Bpost waarschuwt dat door de flinke stijgingen van het aantal online bestellingen in  België er lokaal vertraging kan ontstaan. Onze excuses voor het ongemak.

Levering & verzending

Onze partners

Duvel heeft Bpost als transportpartner uitgekozen.  

Als je voor 17 uur een bestelling plaatst, dan doen we onze uiterste best om je pakketje maximaal 2 werkdagen erna bij jou te leveren indien het product dat je wenst op voorraad is (uitgezonderd op zon- & feestdagen). Bestel je na 17 uur, dan kan het zijn dat we een extra dag nodig hebben om je pakketje bij jou te krijgen. Wanneer je bestelling een gepersonaliseerd product bevat, dan staat de levertermijn bij het product vermeld. Een gepersonaliseerd glas neemt standaard tot 10 werkdagen in beslag alvorens wij het kunnen verzenden.

Bestel je een gepersonaliseerd glas samen met andere producten, dan zullen de andere producten niet apart geleverd worden, maar blijft je pakketje bij ons tot het gepersonaliseerd glas klaar is.

Pakketjes worden momenteel enkel bij je thuis of op het werk geleverd. 
Momenteel kan je je bestelling nog niet afhalen in onze Duvel-shop te Puurs, in de Chouffe-shop te Achouffe of op een afhaalpunt.

Van zodra je pakketje vertrokken is bij Duvel webshop, zal je een e-mail toegestuurd krijgen met een link om je pakketje te volgen indien je je order plaatste met een account. 
Wanneer je niet thuis bent, zal onze koerier een briefje achterlaten in je brievenbus zodat je weet waar je je pakketje kan ophalen. Dit kan bij de buren, maar ook in één van de afhaalpunten. 

Leverkosten

Duvel webshop levert je bestelling volledig gratis in België & Nederland vanaf 49 euro. Als je totaalbedrag lager ligt dan 49 euro, dan betaal je 5,80 euro leveringskosten in België en 7,75 euro voor Nederland. 

We hebben er voor gekozen om met standaardprijzen te werken voor de verschillende landen, afhankelijk van het bestemmingsland.
In deze tabel vind je de tarieven per land terug. 

België  € 5,80                    Tsjechië  € 25,00              
Nederland  € 7,75  Finland  € 32,00
Oostenrijk   € 17,50  Spanje  € 24,00
Denemarken  € 18,00  Hongarije  € 35,00
Duitsland  € 10,00  Polen  € 22,00
Frankrijk   € 15,00   Portugal  € 26,00
Verenigd Koningrijk   € 14,00  Italië  € 20,00
Ierland  € 25,00  Luxemburg  € 8,00
Groot Brittannië  € 14,00  Slowakije  € 24,00
Zweden  € 25,00    


Breuk of schade

Duvel heeft zeer zorgvuldig haar transport- en verpakkingspartner uitgekozen om de kans op breuk en beschadiging zo minimaal mogelijk te houden. Duvel staat zelf niet in voor de verpakking van de bestelde pakketjes, maar indien je toch moet vaststellen dat er breuken of beschadigingen zijn, gelieve ons binnen de 7 werkdagen op de hoogte te brengen via webshop@duvel.be zodat wij dit van kortbij kunnen opvolgen en je op de juiste manier kunnen verder helpen. Om je sneller te kunnen helpen, zouden we willen vragen om eventueel enkele foto's van het beschadigde product mee te sturen.
Voor meer info kan je steeds terecht bij onze algemene voorwaarden.

Niet wat je zocht?