Bpost waarschuwt dat door de flinke stijgingen van het aantal online bestellingen in  België er lokaal vertraging kan ontstaan. Onze excuses voor het ongemak.

Duvel Tripel Hop Cashmere - 33 cl

Duvel Tripel Hop Cashmere - 33 cl

Terug van weggeweest! Brouwmeester Hedwig: “Het was voor ons niet evident om Cashmere op de kop te tikken. Omdat het om een nieuwe hopsoort gaat, is er op dit moment slechts een beperkte voorraad beschikbaar. Gedurfd, vernieuwend en absoluut het wachten waard.”

€ 2,20

Beschikbaarheid: Op voorraad

Levering enkel mogelijk in België
Beschrijving

Details

De brouwers zijn constant op zoek naar nieuwigheden en dit jaar slagen ze er opnieuw in om een verrassende smaakcombinatie neer te zetten met een exclusieve hopsoort: Cashmere. Het typische Duvel smaakpalet wordt verrijkt met toetsen van citrus, perzik, meloen en kokosnoot. Kortom: een tropische storm in een flesje. Terwijl de klassieke Duvel met twee hopsoorten (Saaz-Saaz en Styrian Golding) gebrouwen wordt, selecteren de meesterbrouwers van Duvel sinds 2007 ook een derde hopsoort wat telkens voor een verrassend en boeiend smaakprofiel zorgt. Een unieke Tripel Hop is geboren.

Voor de kersverse Duvel Tripel Hop selecteerden de brouwers een nieuwe generatie hop. Eentje voor de kenners: ‘Cashmere’ is het gevolg van het kruisen van een vrouwelijke ‘Cascade’ hopplant met een mannelijke ‘Northern Brewer’ hopplant.

Resultaat is een brouwsel van 9,5% alcohol, met fruitige tonen van citrus, perzik, meloen en tropische kokosnoot. Biersommeliers bestempelen Cashmere al langer als ‘rising star’. Het is een zeer gegeerde nieuwkomer in de hopwereld.  Liefhebbers van speciaalbieren en dan met name van Belgische IPA bieren kunnen beginnen watertanden. Maar ook de typische Duvel-karakteristieken bewaard blijven.

Na het overdonderende succes van de Duvel Tripel Hop Cashmere is deze vanaf nu permanent beschikbaar!

Extra informatie

Extra informatie

Inhoud 33 cl
Alcoholpercentage 9,5%
Hoogte 18 cm
Diameter 6,5 cm
Materiaal Glas
Aantal stuks in verpakking 1
Cadeauverpakking Nee