AFKOELINGSPERIODE

Consumenten hebben een ‘afkoelingsperiode’ van 14 werkdagen om, ook zonder opgave van redenen, hun bestelling, of een deel ervan, terug te sturen, vanaf de dag van levering. Uitzondering hierbij zijn o.a. gepersonaliseerde producten en maatwerk. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden.

 

De volledige bestelling retourneren? Reeds ontvangen artikelen mogen door de klant naar onderstaand retouradres gestuurd worden. Beergiftsbelgium.be MCS nv. zal de volledige aankoopsom terugstorten. De verzendkosten voor het terugsturen zijn voor rekening van de klant/koper.

 

Ook bij het retourneren van een deel van de bestelling zijn de verzendkosten voor rekening van de klant/koper, vermeld op het factuuradres. De aankoopsom van het teruggestuurde deel van de bestelling zal worden teruggestort op een door de klant opgegeven iBan- rekeningnummer. Verzendkosten worden in dat geval niet terugbetaald.

 

Wij adviseren om terug te sturen met de pakketpost van BPost (België). Voor tarieven en details zie www.bpost.be en kies >Pakketten Voor terugsturen vanuit het buitenland kiest de klant een andere transporteur.

 

Alle retouren en ruilen moeten schriftelijk aan webshop Beergiftsbelgium.be MCS nv. gemeld worden. Gebruik daarvoor het formulier RETOUR. Vermeld daarin de volledige naam en het oorspronkelijke MCS-bestelnummer, en de terug te sturen artikelen. Om onze klantenservice te verbeteren en om snel onze klanten van dienst te zijn, stellen wij het op prijs dat de reden voor het terugsturen vermeld wordt. Maar, conform de wet, is dit niet verplicht. Bevestig uw retour per e-mail aan webshop@beergiftsbelgium.be

 

Voor het terugbetalen hebben wij bankrekeningnummer nodig. Klanten buiten België dienen het IBAN- en het BIC/Swift nummer van hun bank te vermelden. Het betaalde bedrag wordt binnen maximaal 14 dagen na de retourmelding terugbetaald.

 

Retouradres:
Duvel Moortgat
MCS nv. / Beergiftsbelgium Webshop
Breendonk-Dorp 58. Retour
2870 PUURS
BELGIUM


Download retourdocument