Wat moet ik doen als ik me bedenk en dus de gekochte goederen toch niet wens?

Indien u om welke reden dan ook binnen de 14 kalenderdagen, afziet van uw aankoop op onze online shop, kunt u de geleverde goederen onbeschadigd en in de originele verpakking terugsturen naar Duvel Moortgat.  U dient deze teruggave wel even op voorhand te melden via webshop@duvel.be en de niet gewenste goederen terug te sturen op eigen kosten binnen de 5 werkdagen.  Duvel Moortgat zal zo snel mogelijk overgaan tot de terugbetaling van de gekozen artikelen.  Voor meer info kunt u terecht op het deel Algemene voorwaarden

Duvel staat voor kwaliteit en tracht dit ook steeds na te streven. Indien u alsnog een klacht hebt ivm een geleverd Duvel artikel, kunt u binnen de 14 werkdagen na de levering via webshop@duvel.be contact opnemen met ons. Indien de klacht gegrond is, zal Duvel u zonder betwistingen een nieuwe kosteloze zending doen om het artikel in kwestie te vervangen. Voor meer info kunt u terecht op het deel “Algemene voorwaarden”.

Waar kan ik terecht indien ik een klacht heb over het gekochte artikel?

Duvel staat voor kwaliteit en tracht dit ook steeds na te streven.  Indien u alsnog een klacht hebt ivm een geleverd Duvel artikel, kunt u binnen de 14 werkdagen na de levering via webshop@duvel.be contact opnemen met ons.  Indien de klacht gegrond is, zal Duvel u zonder betwistingen een nieuwe kosteloze zending doen om het artikel in kwestie te vervangen.  Voor meer info kunt u terecht op het deel Algemene voorwaarden.

In geval van schade, dient u een mail te sturen met foto's van de schade aan artikel en verzenddoos naar webshop@duvel.be. U kunt tot 7 werkdagen na de levering een schadeclaim bij ons indienen. Indien de klacht gegrond is, zal Duvel u zonder betwistingen een nieuwe kosteloze zending doen om het artikel in kwestie te vervangen. 

Hoe gebeurt de levering van mijn onlinebestelling bij Duvel?

Duvel heeft nauwkeurig de beste transportpartner uitgekozen. Uw online bestelling zal snel, veilig en verzekerd thuisgeleverd worden per koerierdienst. Uw bestelling zal door de koerier PERSOONLIJK afgegeven worden aan de bestemmeling of een familielid met vraag tot aftekening voor ontvangst. In geval van levering bij een bedrijf met ontvangstbalie, zal het pakket daar afgegeven worden. Was u afwezig toen de koerier langskwam? Geen nood! Hij zal u een bericht nalaten met de vermelding wanneer de volgende leveringspoging zal plaastsvinden. 

Hoeveel zullen de transportkosten bedragen voor mijn onlinebestelling bij Duvel?

Duvel heeft er voor gekozen om met standaarprijzen te werken voor de verschillende bestemmingslanden . Afhankelijk van het bestemmingsland, werkt Duvel met volgende tarieven: België: 4.60 euro. Voor de andere landen en hun tarieven kunt u terecht bij de Algemene Voorwaarden.

Wanneer mag ik mijn pakketje thuis verwachten?

Duvel streeft naar een snelle service en zal in de mate van het mogelijke, de bestelde artikelen zo snel mogelijk bij u thuis bezorgen. Wanneer het door u gekozen artikel in stock is, zal het pakketje binnen de werkweek bij u geleverd worden. Er worden tweemaal per week verzendingen gemaakt.

Komt mijn Duvel pakket wel veilig en in een stuk aan op het adres van bestemming?

Duvel heeft zeer zorgvuldig haar transport- en verpakkingspartner uitgekozen om de kans op breuk en beschadiging zo minimaal mogelijk te houden. Duvel staat zelf in voor de verpakking van de bestelde pakketjes, maar indien u toch moet vaststellen dat er breuk of beschadigingen zijn, gelieve ons binnen de 7 werkdagen op de hoogte te brengen via webshop@duvel.be zodat wij dit van kortbij kunnen opvolgen. Voor meer info kunt u terecht op het deel Algemene voorwaarden.

Hoe zit het met de garantie op het Duvel artikel dat ik online heb gekocht?

De aankoopdienst van Duvel Moortgat zorgt steeds voor kwalitatieve leveranciers om u de beste artikelen te kunnen aanbieden. Indien er toch gebruik gemaakt zou moeten worden van garantievoorwaarden, zijn die afhankelijk van de leverancier van het artikel in kwestie. Duvel zal er alles aan doen om deze voorwaarden te vervullen en u een goede service te bezorgen inzake het vervangen van het artikel.

Hoe veilig is het om online te betalen?

Duvel werkt voor de online betalingen samen met de gereputeerde partner Ogone die alles in goede banen leidt. Ogone is marktleider op gebied van e commerce en garandeert een 100% veiligheid qua betalingen die worden verricht.

Kan ik per overschrijving betalen?

Wegens organisatorische- en veiligheidsredenen, heeft Duvel ervoor gekozen geen betalingen via overschrijving mogelijk te maken. Betaling via homebanking kan wel zodat u gemakkelijk en veilig uw bestelling kan betalen online.

Wordt mijn privacy gerespecteerd met een online bestelling?

Duvel gebruikt uw persoonlijke gegevens alleen voor derde partijen indien die betrekking hebben op uw bestelling zoals bijvoorbeeld uw adresgegevens voor het koeriersbedrijf. Onder geen enkele andere omstandigheden zullen uw gegevens worden doorgegeven of doorverkocht voor andere doeleinden.